Het wordt ’s avonds al weer vroeg donker. De zomerkleding is ondertussen vervangen door de wintergaderobe. De eerste pepernoten liggen al in de schappen en de chocoladeletters staan te popelen om de sinterklaasartikelen te verdringen. De feestdagen komen eraan met gezelligheid, hapjes, drankjes, spelletjes met de kinderen en goede gesprekken met vrienden. Kortom, tijd voor elkaar. Ook bij bedrijven en verenigingen worden de voorbereidingen gedaan voor Sinterklaas en Kerstmis. Sint en zijn pieten verwelkomen alle kinderen bij zoveel verenigingen en bedrijven. Bij kerst draait het om gezelligheid en samen zijn, met je familie, sportvriend of collega’s. Ben jij dit jaar aan de beurt om het kerstfeest voor jouw bedrijf of familie te organiseren dan hebben wij een aantal hele handige tips. Want het is best een flinke klus. Het brengt veel taken met zich mee. Laten we je helpen!

 

Alle tijd voor de Sint en zijn pieten

Wat zijn ze nerveus, alle kindjes en zelfs de papa’s en mama’s. Wanneer jij als organisator dit feest vol verwachting organiseert, verwacht men van jou dat alles in rust en vlekkeloos verloopt. Dat kan hoor! Het gaat om de voorbereiding en de veiligheid. Veilige plastic glazen van PET of PP waarin jij de ranja kunt schenken voor alle kleine gasten. Je zet ze stapelbaar klaar, schenken maar en klaar. Het genieten begint als jij tijd hebt om te kijken naar alle verwachtingsvolle gezichtjes. Een onvergetelijk kerstfeest We beginnen met een goede planning te maken. Wie nodig je uit, waar vindt het plaats en wat gaan we dit jaar doen. Zet de grote lijnen maar op papier en informeer de genodigden. Zorg voor een leuke kaart of stuur een mail of app. Geef duidelijk de tijd aan en meld ook dat ze even laten weten met hoeveel personen zij komen. Dit is gemakkelijk voor de inkoop van alle benodigdheden voor het feest. En wat wordt het budget. Wordt het feest betaald (bijvoorbeeld door de werkgever) of draagt iedereen bij aan de kosten. Komen er ook cadeautjes aan te pas? Dan is het handig om hierover wat spelregels samen te stellen en dit goed te communiceren.
Plastic drinkglazen PET PS

Een bruisend thema met bruisende plastic champagneglazen

Als het raamwerk is gemaakt, wordt het tijd na te denken over de invulling van het feest. Welke thema je ook kiest, je krijgt het druk met zaken als de hapjes, het eten, een eventuele gourmet, versiering van de zaal, de tafelschikking en de dresscode. Wat is er veel te regelen. Hier komen wij om de hoek kijken. Plastic borden of ha je voor suikerriet borden? Maar ook stevig plastic bestek, wijnglazen, champagneglazen, rietjes, bekers of andere disposables. Je maakt het jezelf gemakkelijk door te kiezen voor leuk wegwerkbestek. Niet zomaar disposables, maar bestek, borden, glazen en champagneglazen met alure. Het is immers feest. Ook plastic champagneglazen kopen? Ontzorg jezelf en bestel eenvoudig bij PETglazenDirect.nl al je disposables voor de komende tijd. Kun jij genieten met je gasten.