Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

GOED! 494 klanten hebben een review geschreven op Kiyoh.nl

Deksels, InzetCups, Rietjes

Plastic deksels & inzetcups voor glazen én bekers?

Bij PETglazenDirect bestel je snel en gemakkelijk de plastic bekers en deksels die je zoekt. Stevige, glasheldere ‘bolle of vlakke’ deksels, met en zonder opening. Leverbaar in diverse diameters. Ze sluiten de bekers niet alleen perfect af, maar je neemt ze ook makkelijk mee. Voor heerlijke, verse to-go-consumpties!  De inhoud wordt maximaal gepresenteerd.

Inzetcups voor verrassende combinaties!

Wil je de inhoud van jouw beker gescheiden houden van andere ingrediënten, kies dan voor handige insertcups. Alle onderdelen blijven heerlijk vers en goed houdbaar. Geschikt voor tal van combinaties. Voeg bijvoorbeeld een dressing toe aan jouw frisse salade of frambozen en havermout aan een magere yoghurt shake. De cups zijn stevig en licht en sluiten perfect aan bij de glasheldere bekers in onze shop. 


Twee systemen!

Inzetcups zijn leverbaar in twee systemen:
- PP inzetcups, die gemakkelijk in onze To-Go deksels kunnen worden aangebracht (kliksysteem);
- APET inzetcups die op de rand van de bekers geplaatst worden. Je kunt de beker vervolgens afsluiten met een vlakke of bolle deksel.

Koop voor minimaal €200 aan bekers, deksels, insert bakjes en/of rietjes en betaal géén verzendkosten.

 

WAAROM KIEZEN VOOR PET DEKSELS?

PET is in veel gevallen beter voor het milieu. PET is een afkorting voor Poly Ethyleen Tereftalaat en is een polyester. Het is een kunststof die makkelijk onder verhitting te vormen is en ook nog eens volledig recyclebaar. PET deksels zijn sterk, mooi gevormd, glashelder en vormen samen met onze stevige drinkglazen en shakers een perfecte combinatie .

DE VOORDELEN VAN PETGLAZENDIRECT

Heb je de juiste plastic deksels en glazen gevonden? De rest is heel simpel. Je plaatst je bestelling online en indien je dit voor 13:00 uur doet, ontvang je de bestelling de volgende werkdag al thuis. En bij PETglazenDirect ben je verzekerd van de beste prijs en de beste service.

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd