Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

GOED! 494 klanten hebben een review geschreven op Kiyoh.nl

Plastic Bierglazen bedrukken (v.a. 75.000 stuks)

Plastic bierglazen bedrukken?

Een absolute meerwaarde! Bierbekers zijn immers uitstekende reclamedragers. Bedrukking is mogelijk van 1 kleur tot full colour. Zo breng je jouw merk of evenement op een positieve manier onder de aandacht van jouw publiek.

Goedkoop bedrukken vanaf 75.000 stuks.

Organiseer je binnenkort een evenement? Kies dan voor PET glazen. De kwaliteit is uitstekend, het materiaal glashelder. De inhoud wordt altijd perfect gepresenteerd. Bovendien blijven de smaakeigenschappen van een biertje of ander drankje perfect behouden.

Onbreekbaar, dus veilig voor ieder evenement.

PET glazen zijn onbreekbaar, splintervrij een volledig recyclebaar. Dit maakt deze glazen tot een goed en veilig alternatief, want vanwege veiligheidsaspecten is het gebruik van echt glaswerk in de openbare ruimtes en tijdens evenementen vaak verboden.

Voordelig geleverd, binnen maximaal 5 weken.

Wil jij je bierbekers zo snel mogelijk in huis hebben of maakt een iets langere wachttijd niet uit? Hoe langer de levertijd, hoe goedkoper de glazen. Onze productiefaciliteit in Polen garandeert niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ook de beste prijs. Levertijd: ca. 5 weken, na goedkeuring artwork.

 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd