Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

GOED! 494 klanten hebben een review geschreven op Kiyoh.nl

Plastic Bierglazen bedrukken (tot 75.000 stuks)

Logo, productaanduiding, evenement logo of een andere opvallende boodschap op plastic bierglazen? Geen probleem. PET glazen zijn professioneel en full colour te bedrukken. Bedrukte glazen versterken de naamsbekendheid en zijn in vergelijking met andere reclamevormen effectvoller én goedkoper.


Professionele bedrukt in maximaal 6 PMS kleuren

Plastic bierglazen & drinkglazen zijn dus dé perfecte communicatiedragers voor festivals en evenementen Bereik jouw doelgroep nog gerichter met de kracht van de herhaling. Je hebt keuze uit zeven verschillende inhoudsmaten, van 170cc tot 500cc


Opvallend, relatief voordelig, maar ook verantwoord

PET drinkglazen glazen zijn milieuvriendelijk. De glazen kunnen na gebruik worden ingezameld, om er vervolgens weer nieuwe drink- en bierglazen van te kunnen maken. Uiteraard met behoud zijn alle positieve eigenschappen. PET-glazen zijn namelijk sterk, glashelder en goed stapelbaar.


Klik op een van de bier- en drinkglazen voor meer informatie.


Plastic bierglazen en drinkglazen

Op PETglazenDirect kun je gemakkelijk, voordelig en snel je eigen plastic bier- én drinkglazen laten bedrukken. Stevige plastic glazen, perfect voor elke feestelijke gelegenheid! De wegwerpglazen zijn verkrijgbaar in zeven inhoudsmaten, variërend van 170 tot 500cc. Daarbij is het 250cc drinkglas het meest gebruikte en gewilde formaat in onze webshop. Én met een eigen ontwerp weet je zeker dat je bedrijf of evenement direct wordt herkend.

wegwerpglazen rondom bedrukken

Laat jouw plastic bierglazen snel en professioneel bedrukken bij de specialist! Goed, snel en voordelig. Kies je favoriete product, selecteer het aantal + kleuren, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. En wij bedrukken niet alleen plastic bier- en drinkglazen, maar ook plastic champagne- en wijnglazen.

Bij de aanmaak ontwerp kun je kiezen voor een tekst, een logo, een afbeelding of een combinatie hiervan. Van merk- of productnaam tot actiepromotie of promotionele boodschap. De bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 PMS kleuren. Een opvallend ontwerp, maar je hebt zelf geen mogelijkheid om deze te ontwikkelingen? Goed om te weten is dat wij jou kunnen helpen bij het maken van een pakkend ontwerp of logo. Geef je wensen door en wij melden ons binnen 2 werkdagen met een professioneel voorstel.

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen 15 werkdagen (na goedkeuring werktekening) kosteloos geleverd. Heb je meer haast? Tegen een gering extra bedrag maken wij er een 'spoedlevering' van en heb je de bedrukte glazen binnen vijf tot zeven werkdagen al in huis. Grotere aantallen nodig? Stuur je aanvraag naar onze klantenservice en je ontvangt binnen 24 uur onze offerte! Heb je liever telefonisch contact voor meer informatie of persoonlijk advies? Ons team staat je elke werkdag graag te woord van 9:00 tot 17:00 uur.

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd