Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 055 7676100

Bierbekers bedrukken?

Trek de aandacht met je logo en laat al jouw bierbekers goed en voordelig bedrukken! Bij PETglazenDirect ben je verzekerd van de beste drukkwaliteit en de beste prijs! Van 1.000 tot 1.000.000 stuks. Uitestekende persoonlijke ondersteuning en een snelle, probleemloze levering staan bij ons centraal. Het is niet voor niets dat klanten ons via Kiyoh met ruim een 9.0 waarderen!

 

Plastic Glazen bedrukken

Onze plastic glazen (Bierglazen, Drinkglazen) kunnen gemakkelijk worden voorzien van een eigen bedrukking. Van merk- of productnaam tot actiepromotie of promotionele boodschap. Je kunt jouw bedrukking plaatsen in de bovenste of onderste ring van het glas. Let op: bedrukking in beiden ringen is ook mogelijk. Dit wordt berekend als een dubbele drukgang. Deze 'dry-offset bedrukking' is mogelijk tot maximaal 8 kleuren. Bekijk onze mogelijkheden op PETglazenDirect.

Formaten en specificaties: Voor de dry offset logobedrukking kun je een standaard bestand aanleveren in een resolutie van 300dpi (bij voorkeur in AI, EPS of PDF/X-3 formaat). Het maximale bedrukkingsoppervlak wordt vermeld bij de productdetails van het betreffende glas.


Champagne- en wijnglazen bedrukken (kleine oplages)

Champagneglazen (kleine oplages) worden door middel van tampondruk voorzien van jouw logo of andere print. Tampondruk is een drukprocedé waarmee ook niet vlakke, dus holle en bolle vormen, bedrukt kunnen worden. Bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 kleuren. Tampondrukken is relatief goedkoop bij kleine oplages.

Formaten en specificaties: Voor de tamponbedrukking is een vectorbestand noodzakelijk (.PDF, .AI3, of .EPS). Het maximale bedrukkingsoppervlak wordt vermeld bij de productdetails van het betreffende glas.

Welk bestandstypen kan ik aanleveren?

Gebruik altijd een professioneel ontwerpprogramma als Adobe InDesign, Illustrator of Photoshop en lever je bestand aan in één laag.


Heb je geen eigen ontwerp?

Wij helpen je graag. Wij kunnen je ontwerp professioneel én snel verzorgen. Eenmalige ontwerpkosten: slechts €80,00. Binnen 2 werkdagen sturen wij je dan een perfect voorstel. Mail je wensen!

 Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 0900-70143 (België). Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.

 

Welk bestandstypen kan ik aanleveren?

Gebruik altijd een professioneel ontwerpprogramma als Adobe InDesign, Illustrator of Photoshop en lever je bestand aan in één laag.

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd