Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 055 7676100

Deksels, Rietjes & Draagtrays

Opzoek naar deksels die exact aansluiten bij onze uitgebreide serie bierglazen, drinkglazen én shakers?

Bij PETglazenDirect bestel je snel en gemakkelijk de PET deksels die je zoekt. Een glasheldere oplossing om dranken, groentesnacks en ijsproducten optimaal beschermd te presenteren. Stevige, transparante ‘dome of vlakke’ deksels, die al je bekers niet alleen perfect afsluiten, maar je kunt ze ook gemakkelijk meenemen. PET deksels zijn bovendien volledig recyclebaar, dus beter voor het milieu!


Diverse diameters en varianten: halfrond en vlak!

- halfronde/bolle (dome) uitvoering (met of zonder gat)
- vlakke versie (met of zonder kruisopening/strawslot)

Een lekker drankje of een heerlijke milkshake vereist natuurlijk ook een goed rietje! Keuze uit 'lepel' en 'buigbare' rietjes.

Bij een bestelling boven de €200 betaal je geen verzendkosten!

 

WAAROM KIEZEN VOOR PET DEKSELS?

PET is in veel gevallen beter voor het milieu. PET is een afkorting voor Poly Ethyleen Tereftalaat en is een polyester. Het is een kunststof die makkelijk onder verhitting te vormen is en ook nog eens volledig recyclebaar. PET deksels zijn sterk, mooi gevormd, glashelder en vormen samen met onze stevige drinkglazen en shakers een perfecte combinatie .

DE VOORDELEN VAN PETGLAZENDIRECT

Heb je de juiste plastic deksels en glazen gevonden? De rest is heel simpel. Je plaatst je bestelling online en indien je dit voor 13:00 uur doet, ontvang je de bestelling de volgende werkdag al thuis. En bij PETglazenDirect ben je verzekerd van de beste prijs en de beste service.

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd